В «ЛНР» відмовилися від планів проведення провокаційної прес-конференції Дмитро Снєгирьов

2015-08-17 10:03 26142

 

13 серпня аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомив про те, що в Луганську (ЛНР) готують провокацію – прес- конференцію з начебто затриманими напередодні в членами українського підпілля.

 «Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» отримав повідомлення від джерел, наближених до керівництва «силових структур» так званої «ЛНР» про те, що найближчими днями бойовики планують провести прес-конференцію з начебто затриманими напередодні членами диверсійної снайперської групи українських патріотів.

 Повідомляється, що в якості затриманих членів українського підпілля на прес-конференції виступатимуть дві «підсадні качки» з лав бойовиків. МГБ «ЛНР» знову влаштовує акції, які покликані імітувати бурхливу діяльність цієї структури.»

 За задумом співробітників МГБ ЛНР «учасники підпілля» повинні були повідомити журналістам неправдиву інформацію щодо отриманого від українського командування наказу про теракти в місцях масового скупчення мирного населення, а також щодо намірів провести замахи на керівників «ЛНР». Провокації планувалися з метою звинуватити керівництво України у злочинах проти людяності.

Через певний час, після оприлюднення ГІ «Права Справа» інформації про підготовку до проведення бойовиками провокативної прес-конференції, на сайті бойовиків «ЛуганськІнформЦентр» з'являється інформація про те, що співробітниками Артемівського «райвідділу поліції ЛНР» затримано не «снайперську групу» українського підпілля, а двох жителів Луганська, які намагалися продати вогнепальну зброю.

 «На продаж затримані виставили снайперську гвинтівку за 800 доларів США і пістолет Макарова за 400 доларів. Щоправда, продавці не знали, що ведуть торг з представником поліції Л НР», - повідомили на сайті. Обох молодих чоловіків затримано, при огляді їхнього автомобіля виявлені снайперська гвинтівка, оптичний приціл до неї, пістолет Макарова з повним магазином і граната Ф-1.»

 Аналогічна інформація щодо затримання «продавців зброї» була оприлюднена і на офіційному сайті т.зв. «МВС ЛНР»

 Таким чином, співробітники «силових структур» ЛНР, розуміючи, що має місце виток оперативної інформації, міняють сценарій,перетворюючи «снайперську групу» українського підпілля,яка згідно легенди мала завдання на проведення масштабних терактів в місцях масового скупчення мешканців Луганська та здійснення замахів на очільників т.зв. ЛНР у «продавців зброї».

 Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомляв, що провокації, які готуються в Луганську представниками т.зв. «силових структур» ЛНР, пов'язані з тим, що кремлівські ляльководи незадоволені результатами їхньої роботи, зокрема, тим, що МГБ, замість того щоб и виконувати свої прямі функціональні обов’язки, стало силовою складовою системи з т.зв. «віджиму» майна та кришування бізнесу.

До новоутворень (МГБ ЛНР) в же вирушили співробітники ФСБ з метою проведення кадрової ротації в «силових структурах». Щоб зберегти свої посади і задовольнити російських кураторів, спецслужби т.зв. ЛНР вирішили імітувати контр диверсійну діяльність за допомогою такого цинічного спектаклю.

 Нагадаю, рік тому луганські терористи готували аналогічний «спектакль» з проведенням прес-конференції, під час якої хотіли звинуватити в масштабних обстрілах Луганська захоплених в полон українських військовослужбовців. Бранців тортурами намагалися примусити обмовити себе під час анонсованої прес-конференції.

 Це вже вдруге, коли завдяки успішній діяльності розгалуженої мережі підпільних груп,які успішно діють на окупованих територіях Сходу України, ГІ «Права Справа» результативно спрацювала на випередження і цинічні спектаклі бойовиків, які мали на меті дискредитувати вояків ЗСУ та українського підпілля, були зірвані.

 

Еще блоги