Безводний Кіровськ Луганської області несподівано почав потопати Дмитро Снєгирьов

2015-10-05 17:29 52250

 

Окупований Кіровськ Луганської області потерпає від «трудового ентузіазму», який розквітає на теренах «народних республіках».

Кіровчанка Неля Шварьова пише в соцмережах, що в місті дали воду, і вона «тече з усіх дір, а всі слюсарі міста п'яні, і ніхто не може прийти на допомогу бідним людям. Стращний потоп на кварталі 60 років Жовтня!»

Про ситуацію з водою у Кіровську вже писали місцеві жителі в соцмережах: «Просто катастрофічне становище з водою в м. Кіровськ. Місто вже кілька місяців живє без води. Людей прямо від колодязів і криниць відвозять до лікарні з інфарктами і інсультами, деяких в морг.

Місто Кіровськ зіткнулося з байдужістю місцевих органів влади до ситуації в місті. Скільки ще таке буде продовжуватися, допускається спекуляція приватними розвізниками, за відро води з пенсіонерів, які не можуть самі відстояти півдня біля криниці, просять гроші"

Міська машина, яка розвозить воду раз на тиждень, як крапля в морі, і практичної користі несе дуже мало. Більше 15 років місто отримувало воду по годинах (6 годин на добу), а тепер взагалі перестало отримувати. Тих кіровчан, яких не вбила війна, вб’є бездіяльність т.зв. "нової влади".

Виходить так, що малокорисна для кіровчан не тільки бездіяльність, але і діяльність нових очільників міста.

Еще блоги