«Силовики» стають сильнішими Дмитро Снєгирьов

2015-10-23 14:59 35061

За інформацією аналітичного відділу ГІ " Права Справа" 17 жовтня в Луганську співробітниками МГБ ЛНР з санкції лідера самопроголошеної республіки І.Плотніцкого, був затриманий міністр палива, енергетики та вугільної промисловості т.зв. ЛНР Лямін.

Ляміну інкримінують зловживання службовим становищем,а саме:реалізацію з січня по вересень 2015 року на територію України вугілля. За версією «слідства» Лямін, протягом липня-вересня 2015,провів низку зустрічей з радником президента України Кузярой, під час яких обговорювалися питання організації поставок вугілля на територію України.

Реалізацію видобутої вугільної продукції Лямін нібито проводив через фірми, які мають відношення до бізнес- партнера "Юри Єнакіївського" І.Аврамова. Крім того, Ляміну висунуто звинувачення в організації замовного вбивства свого особистого охоронця Чмуха.

Затримання співробітниками МГБ ЛНР «міністра палива, енергетики та вугільної промисловості» Ляміна свідчить про посилення ролі спецслужб і перерозподіл сфер впливу і контролю грошових потоків серед місцевих військово-фінансових еліт самопроголошеної республіки.

Еще блоги